Wat zijn de mode kleuren voor de herfst en winter in 2022 – 2023

Wat zijn de mode kleuren voor de herfst en winter in 2022 - 2023

Ben jij er ook altijd weer benieuwd naar? Wat zullen de trendkleuren voor de herfst en winter worden? Zoals elk jaar is er ook voor het najaar 2022 en 2023 weer een prachtig herfst en winter kleuren pallet bedacht. Werkelijk weer prachtige warme kleuren met hier en daar mijn favoriete roze tinten. Daar wordt ik al helemaal blij van, al wordt ik dat ook wel van die warme gele kleur en dan dat groen. Ik ben helemaal fan van de modekleuren voor de herfst en winter 2022 – 2023. 

Om je te laten zien welke kleuren er de trend zijn dit najaar en de komen de winter heb ik hieronder een overzicht van de mooie herfst/winter kleuren voor je gemaakt. De namen zijn altijd weer zo geweldig leuk bedacht. Hoe komen ze er op. Bijvoorbeeld Rhodonite. Nu maak ik al heel wat jaren edelsteen sieraden, dus Rhodoniet is mij niet onbekend 😊, maar dat ze deze donkerblauwe kleur deze naam hebben gegeven vind ik dan weer grappig. De steen is overigens roze met zwart.

Naast het kleurenoverzicht heb ik wat sieraden voor je geselecteerd die helemaal bij de laatste modetrend en kleuren passen. Hopelijk inspireer ik je hiermee om de mooiste en tofste najaar/winter outfits te creëren. Van dit mooie pallet aan kleuren krijg ik helemaal zin in de komende maanden!

De modekleuren voor najaar/winter 22/23: 

  • Pale Rosette, een zachte warme roze kleur
  • Adobe, ik kende het alleen van de computer, maar nu blijkt het ook nog eens zo’n mooie kleur te zijn
  • Fire Whirl, fire zegt het al, een bijzonder mooie warme lava bruine kleur
  • Mykonos Blue, een prachtige warme blauwe tint
  • Illumnating, een warme gele kleur waardoor je de zon weer voelt
  • Leprechaun, een bijzonder mooie groene kleur
  • Fuchsia Fedora, wie wordt niet vrolijk van deze mooie fuchsia roze kleur
  • Rhodonite, ik ken het alleen van de edelsteen rhodoniet, een roze zwarte steen, in de mode is het een prachtige warme donker blauwe kleur
  • Spring Lake, een mooie blauw grijze tint
  • Root Beer, een warme chocolade bruine tint
Aan dit prachtige kleurenpallet zijn vier extra kleuren aan toegevoegd als zijnde basis kleuren. Basis kleuren kun je mooi combineren met één van de mode kleuren. Kortom vier prachtige basis kleuren welke je hoogstwaarschijnlijk al in je kast had hangen. 
Coconut cream, Ultimate grey, Soy bean en Olive Branch. 

Wist je trouwens dat je in de webshop heel gemakkelijk op kleur kunt filteren? Zelf ben ik daar erg gek op. Je hebt allemaal zo je favoriete kleuren en dan leek het mij wel zo fijn dat je ook op kleur kunt zoeken. 

Je zal maar net een Gala feest hebben en jij wilt een bijpassende ketting bij die mooie Gala jurk, dan kun je nu dus heel gemakkelijk je favoriete kleur selecteren. 

Ga hiervoor naar de webshop en in het menu kun je filteren op jouw gewenste kleur. Je kunt natuurlijk ook een categorie aan klikken en dan de kleur selecteren voor als je alleen oorbellen of een ketting bijvoorbeeld nodig heb. In ieder geval kun je met de kleurfilter heel mooi jouw favoriete herfst en winter sieraden voor 2022/2023 terug vinden. 

Ik wens je een prachtige mooie herfst en winter toe. 
Liefs,
Alexandra

PS: Ik vind het altijd super leuk om terug te kunnen zien hoe ik je geïnspireerd hebt of hoe blij jij met je Pure by Alexandra bent. Inspireer elkaar vermeld  #purebyalexandra op Instagram.

Geef een antwoord