STICHTING SUPERVROUW

Stichting Supervrouw

Ken je stichting Supervrouw al? Deze prachtige stichting is er speciaal voor vrouwen en mannen met borstkanker.
Daar waar de reguliere hulp stopt, kijkt stichting Supervrouw verder. 

De eigenaresse van deze stichting, Sheila van der Meeren, heeft zich heel dapper en sterk door haar proces met borstkanker heen geslagen. Daarom weet zij ook dat het dragen van een bijzonder sieraad veel kracht en steun kan geven. Een sieraad waarvan jij weet wat het voor je betekent en die jou de kracht en steun geeft om door je zware proces heen te komen. 

Omdat ze graag een dergelijk sieraad voor iedereen beschikbaar wilde stellen heeft stichting Supervrouw, Pure by Alexandra gevraagd om een sieraad te ontwerpen. 

Voor deze bijzondere opdracht wilde ik een sieraad ontwerpen dat subtiel is, niet belastend is, makkelijk draagt, mooi blijft en duurzaam is.  In plaats van één sieraad zijn er uiteindelijk 4 exclusieve juweeltjes ontworpen. Te weten: 2 armbanden en 2 kettingen van prachtig RVS en verstelbaar in maat. 

Wil je een prachtig sieraad ter ondersteuning van jouw proces, iemand een mooi cadeau geven of gewoon stichting Supervrouw steunen? Shop * dan deze mooie exclusieve sieraden in de webshop van Stichting Supervrouw. Je vindt deze shop terug op www.supervrouw.com.

Ik wens jou heel veel kracht, steun en liefde toe met jouw Supervrouw sieraden!

Liefs, Alexandra

*De opbrengst van deze juweeltjes komen geheel ten goede van stichting Supervrouw!

Pure by Alexandra, met pure passie en liefde voor jou ontworpen!

Stichting Supervrouw en Pure by Alexandra

Stichting Supervrouw