Over ons

UNIEKE-HANDGEMAAKTE-SIERADEN-ALEXANDRA

Over Pure by Alexandra

Mijn hele leven voel ik een grote passie voor sieraden. Vroeger speelde ik dan ook  altijd met de sieraden van mijn moeder, ik voelde me een echte dame (stiekempjes de hakken van mijn moeder erbij pakken en ik was compleet :).

Dat gevoel van vrouwelijkheid, dat heb ik nog steeds met sieraden. Het maakt ons vrouwen helemaal compleet en we gaan er door stralen. Een prachtig sieraard daar kun je echt helemaal verliefd op worden, het maakt jou en je outfit helemaal compleet.

Het kon ook niet anders dan dat ik zelf sieraden ging maken in mijn leven. Het begon in de jaren ’70 en ’80 met madeliefjes uit de tuin. Iedereen werd behangen door mijn natuurlijke juwelen.
Sinds 2004 werd het iets ander materiaal en sindsdien maak ik dan ook met grote passie de meest unieke handgemaakte sieraden.

Hierbij werk ik het liefst met natuurlijke materialen zoals edelstenen (voorheen bekend als halfedelstenen). Nog zo’n grote passie van mij. Hoe is het toch mogelijk dat in de natuur al deze prachtige stenen ontstaan. Daar kan ik alleen maar met groot respect mee omgaan. De natuur ontwikkelt de meest mooie materialen en hoe mooi dat ik deze mag verwerken in mijn sieraden.

Hoe ontstaan edelstenen?
“Deze foto heb ik in een mijn in Duitsland genomen waar je goed terug ziet hoe een edelsteen wordt aangetroffen.”

Naast het mooie uiterlijk hebben de edelstenen prachtige uitwerkingen op de mens. Neem nu Rozenkwarts. De steen straalt alleen al liefde uit, naar buiten toe maar zeker ook naar binnen toe. Rozenkwarts is echt een steen die bijna iedereen aanspreekt. Dat is ook niet zo gek want deze steen heeft een kalmerende werking en trekt liefde aan en ziet er ook nog eens waanzinnig mooi uit.

Naast de helende werking passen edelstenen ook mooi bij een sterrenbeeld of bij een chakra. Ik ben er geen wetenschapper in, maar wel fan van het idee wat zo’n prachtig juweel ons allemaal kan brengen.

Weet je wat ik heel erg belangrijk vind dat jullie dit weten? Dat bij Pure by Alexandra alle sieraden door mij worden ontworpen waarna ik ze met de hand zelf maak. In deze mooie unieke sieraden webshop vind je geen kant en klare ingekochte productie sieraden terug, maar eerlijk vakmanschap door mij zelf ontworpen en gemaakt.

Naast edelstenen vindt je ook, zoetwaterparels, lederen en houten elementen terug. Verwerkt met stainless steel, Vermeil (verguld) goud of 925 sterling zilver. 

Je bent natuurlijk enorm benieuwd naar de collecties van Pure by Alexandra. Dus ik zou zeggen, kijk rustig in de webshop rond en laat je verleiden door al die mooie handgemaakte sieraden.

Heb je speciale wensen dan ben ik er ook voor je. Laat het mij gerust weten via een bericht. Nogmaals een warm welkom in mijn winkel. 
Liefs, Alexandra

Pure by Alexandra
Met pure passie en liefde voor jou ontworpen!

Unieke handgemaakte sieraden