Verzenden & bezorgen

Het verzend en bezorg proces is voor Pure by Alexandra heel erg belangrijk dat dit goed gebeurd. Elk sieraad wordt ten eerste als een cadeautje ingepakt, want dat is het ten slotte. Pure by Alexandra  is een uniek cadeau voor jezelf of voor iemand aan wij jij dit geeft.

Daarnaast worden alle bestellingen netjes verpakt in een bubbeltjes envelop of een brievenbus doosje. Het mooie hieraan is dat je nooit hoeft thuis te blijven voor jouw bestelling, maar dat het altijd door de brievenbus past. 

Pure by Alexandra maakt gebruik van PostNL. Let op! PostNL bezorgd niet op zondag en maandag. Hierdoor kan het dus enkele dagen duren voordat jouw bestelling aankomt. 

Er zijn 3 verzendmethodes mogelijk bij Pure by Alexandra.

  1. Afhalen in Den Haag. Dit kan alleen op afspraak.
  2. Verzenden standaard brievenbuspost. De kosten hiervoor bedragen € 1,95. De bestellingen worden in een bubbeltjesenvelop verstuurd. Deze bestellingen zijn onverzekerd en daarmee geheel voor eigen risico.* 
  3. Verzenden MET track and trace. Bestellingen worden verzonden met track and trace. De kosten hiervoor bedragen € 3,95. De bestellingen worden in een brievenbusdoosje verstuurd.*

*Pure by Alexandra is ten alle tijden niet verantwoordelijk voor het kwijt raken van pakketten of het beschadigen van pakketten. 

Pure by Alexandra is exclusief verkrijgbaar in NL

PostNL

Verzenden & bezorgen