Verzenden & bezorgen

Het verzend en bezorg proces is voor Pure by Alexandra heel erg belangrijk dat dit goed gebeurd. Elk sieraad wordt ten eerste als een cadeautje ingepakt, want dat is het ten slotte. Pure by Alexandra  is een uniek cadeau voor jezelf of voor iemand aan wie jij dit geeft.

Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verzonden. Alexandra verstuurd de bestellingen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Daarnaast worden alle bestellingen netjes verpakt in een brievenbus doosje of een bubbeltjesenvelop. Het mooie hieraan is dat je nooit hoeft thuis te blijven voor jouw bestelling omdat het altijd door de brievenbus past. 

Pure by Alexandra maakt gebruik van PostNL of DHL. Let op! PostNL bezorgd niet op zondag en maandag. Hierdoor kan het dus enkele dagen duren voordat jouw bestelling aankomt. 

Er zijn 3 verzendmethodes mogelijk bij Pure by Alexandra.

  1. Verzenden MET track and trace € 3,95. Bestellingen worden verzonden met en Track and Trace code zodat jij jouw bestelling altijd kunt volgen.  
  2. Gratis verzenden bij bestellen vanaf € 50,00.
  3. Gratis afhalen in Den Haag. Dit kan alleen op afspraak.

*Pure by Alexandra is ten alle tijden niet verantwoordelijk voor het kwijt raken van pakketten of het beschadigen van pakketten. 

Pure by Alexandra is exclusief verkrijgbaar in NL

PostNLDHL 

Verzenden & bezorgen