RETOURNEREN

Pure by Alexandra gaat uiteraard voor 100% tevredenheid. Ben je toch niet helemaal tevreden over jouw Pure by Alexandra en wil je deze retour sturen? Dan is dit mogelijk door dit binnen 14 dagen te melden. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om retour te sturen. Lees hieronder hoe het retour proces in zijn werking gaat. Je bent niet verplicht een reden op te geven, uiteraard is Pure by Alexandra wel benieuwd wat de reden is.

KORTE OMSCHRIJVING

Meld je retour binnen 14 dagen aan via purebyalexandra@gmail.com Verpak je retour zoals je het hebt ontvangen in desbetreffende brievenbusdoosje of bubbeltjes envelop. Zend het herroepingsformulier mee. De verzendkosten van retour sturen zijn voor eigen rekening en eigen risico als je  niet voor Track and Trace verzenden kiest. Je krijgt bij binnen komst van jouw retour binnen 14 dagen je orderbedrag op het bij Pure by Alexandra bekende rekeningnummer terug gestort.

Let op: indien je niet de gehele bestelling retour stuurt krijg je de verzendkosten van je aankoop/orderbedrag niet terug betaald. 

RETOUR ADRES

Pure by Alexandra
Noorderbrink 13
2553 GA Den Haag

UITGEBREIDE RETOUR PROCEDURE OMSCHRIJVING

 

 

 

AANMELDEN RETOUR

Meld binnen 14 dagen jouw retour aan bij Pure by Alexandra. Meld je retour aan via email purebyalexandra@gmail.com

Vermeld hierbij om welke artikelen het gaat en om welke factuur. Na aanmelden van jouw retour binnen de termijn van 14 dagen, heb je nogmaals 14 dagen de tijd om jouw bestelling retour te sturen.

KAN IK MIJN BESTELDE SIERADEN WEL PASSEN?

Uiteraard wil je weten of een sieraad goed past of leuk staat. De sieraden kunnen met uitzondering van de verzegelde oorbellen* gepast worden. Een sieraad mag alleen niet gedragen zijn om retour te kunnen sturen. De sieraden dienen in dezelfde conditie retour gestuurd te worden zoals je ze hebt ontvangen. 

* Met uitzondering van verzegelde oorbellen. Deze mogen niet gepast worden en de verpakking mag alleen ongeopend retour worden gestuurd. 

RETOUR UITZONDERINGEN

Er zijn uitzonderingen waardoor jouw Pure by Alexandra niet retour gestuurd kan worden.

Custom made:

Deze sieraden zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Deze kunnen niet retour gezonden worden.  (is er een probleem met het product, laat het Pure by Alexandra dan zo spoedig mogelijk weten)

Verbreken van verzegeling

Er zijn artikelen zoals oorbellen die verzegeld verpakt zijn. De oorbellen zitten in een transparant zakje waardoor je ze heel gemakkelijk voor je kunt houden in de spiegel. Oorbellen mogen retour gestuurd worden mits de verzegeling niet verbroken is.

MIJN BESTELLING IS BESCHADIGD AANGEKOMEN

Is er een sieraad beschadigd door de post? Laat dit dan direct weten aan Pure by Alexandra. Meld dit via purebyalexandra@gmail.com stuur hierbij een foto mee zodat ik kan zien wat er aan de hand is en of het hersteld kan worden.

HOE VERSTUUR IK MIJN RETOUR?
Pak jouw  Pure by Alexandra sieraad weer stevig in zodat het weer net zo netjes retour komt als dat jij het hebt ontvangen. Gebruik hiervoor ook het brievenbusdoosje of de bubbeltjesenvelop. Stuur het 
herroepingsformulier mee. 

VERZENDEN
Frankeer je pakketje voldoende. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Het verzenden van je pakket is op eigen risico. Ik adviseer je om via track and trace retour te zenden zodat je pakket verzekerd is bij het zoek raken. 

KAN IK OOK RUILEN VOOR EEN ANDER ARTIKEL?
Een artikel omruilen is in principe niet mogelijk. Je krijgt je geld terug gestort. Mocht een artikel beschadigd zijn aangekomen dan gaan we natuurlijk je sieraad omruilen.

GELD TERUG
Je orderbedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort, zodra jouw retour in goede orde is ontvangen.  Pure by Alexandra gebruikt het rekeningnummer waarvandaan jij de bestelling hebt voldaan. De verzendkosten voor het retour sturen van jouw bestelling worden niet terug betaald.


RETOUR ADRES
Pure by Alexandra
Noorderbrink 13
2553 GA Den Haag

GARANTIE

Pure by Alexandra ziet graag dat jij 100% tevreden bent. Het blijft handmade, dus het kan altijd voorkomen dat een ringetje of iets dergelijks los laat. Laat het Pure by Alexandra zo gauw mogelijk weten en dan gaan we hier zeker samen uit komen. 

Pure by Alexandra, met pure liefde en passie voor jou gemaakt!