METEN IS WETEN

Meten is weten, een term die je eigenlijk gebruikt in de bouw, ik weet het. Het is zo’n leuke term en geldt ook zeker voor sieraden. Want niets is zo vervelend om erachter te komen dat een prachtig sieraad je maat helemaal niet is. Om die reden adviseer ik je om van te voren vooral van de armbanden en kettingen je maat op te meten. 

Per artikel (one size uitgesloten) vermeld ik de lengte van het sieraad. Dit is gemeten vanaf slotje tot sluit ringetje. Het verlengkettinkje vermeld ik altijd apart. 
 
Wat is mijn maat?

Op de foto’s heb ik afgebeeld hoe je heel gemakkelijk je maat op kunt meten. In het voorbeeld gebruik ik het opmeten van de maat van mijn pols. Uiteraard is het opnemen van de maat van hals op dezelfde manier. Want ook voor een goed passende ketting is het super handig om van te voren op te meten welke maat jij leuk vindt. 

TIP VAN ALEXANDRA: Meet vooral hoe jij een sieraad fijn vindt zitten. Neem je maat vooral wat ruimer om een strak zittend sieraad te voorkomen. Belangrijkste is dat je de maat neemt die jij fijn vindt zitten. 

Kom je er niet helemaal zelf uit? Neem dan gerust contact op met mij. Ik help je graag!

Meten is weten
Meten is weten

Hoe meet Alexandra de lengte van items in de shop?

Om jullie te kunnen melden hoe lang een sieraad is, neem ik altijd de maat op. Heel simpel naast een centimeter. Zo weten jullie van slotje tot eindringetje hoe lang een item in de shop is. Daarnaast vermeld ik ook altijd de maat van het verlengkettinkje, als deze gebruikt is. 
Meten is weten

METEN IS WETEN