Holland sieraden

Holland sieraden

Nieuw bij Pure by Alexandra. Unieke handgemaakte klei oorbellen. De lancering van de eerste collectie klei oorbellen is meteen een enorm toffe. Namelijk allemaal Holland oorbellen. Van rood wit blauw gestippeld, gestreept naar pure oranje oorbellen. 

Er zijn in Nederland zoveel gelegenheden waarbij wij deze vrolijke sieraden kunnen dragen. 

Den bijvoorbeeld aan:

  • Koningsdag 27 april. De gelegenheid waarbij we met deze dag (en nacht :-)) vol vreugde kunnen genieten van deze vrolijke collectie. 
  • WK voetbal en EK voetbal. Oh wat zijn wij Nederlanders fanatiek hierin. Uitgedost in de meest toffe combinaties gaan wij massaal verkleed dit voetbal kijken. Met ziel en zaligheid zitten we met zijn allen voor de tv helemaal uitgedost klaar om te winnen!!! 
  • Formule 1. Orange Army worden we genoemd sinds met Max Verstappen maar nu ook met Nyck de Vries mee rijden in de tofste race van de wereld. Sinds de jaren 80 ben ik al groot fan van deze sport, maar nu is het hek helemaal van de dam. Hoe gaaf is het toch hele tribunes oranje gekleurd zijn. 

Goed ik noem hier maar wat evenementen waarbij de Holland sieraden zo tof zouden staan. Deze sieraden zijn uniek en tijdloos. 

Tijdloos, omdat Holland altijd in is wat mij betreft (iets met heel erg trots op mijn kikkerlandje;-))

Uniek omdat elk sieraad met de hand gevormd is door mij. Hierdoor is geen één sieraad of paar het zelfde en ja er kunnen oneffenheden in zitten maar die maken de sieraden helemaal uniek en verre van standaard en daar hou ik nu zo van. Echt unieke sieraden!

Hieronder krijg je een beeld van de Holland sieraden, maar ga ook zeker naar de shop om de gehele collectie te bekijken. 

Hup Holland Hup
Liefs,
Alexandra 

Geef een reactie