Holland sieraden

Holland sieraden

Als er één onderwerp erg uniek is bij Pure by Alexandra, dan zijn het wel de Holland sieraden. Oranje sieraden of rood, wit, blauwe sieraden vind je dan ook volop terug in mijn online winkel. 

De Holland collectie is tot stand gekomen omdat ik zelf een fanatieke volger van sport ben. Ik ben zo’n type dat helemaal in het oranje voor de buis gaat zitten als Nederland weer moet spelen.

Naast ons Oranje elftal, mannen en vrouwen natuurlijk zijn er vele andere momenten waarop je deze sieraden kunt dragen.

Naast dat je natuurlijk de kleuren bij je dagelijkse outfit kunt dragen zijn er heel veel gelegenheden waarbij de rood, wit, blauwe sieraden ook erg tof zijn. 

Ik zet ze allemaal even op een rijtje voor je ter inspiratie.

  • Koningsdag 27 april. De gelegenheid waarbij we met deze dag (en nacht :-)) vol vreugde kunnen genieten van deze vrolijke collectie. Wij Nederlanders blinken zo uit in uitbundigheid, daar mag deze dag natuurlijk niet aan ontbreken.
  • WK voetbal en het EK voetbal. Oh wat zijn wij Nederlanders fanatiek hierin. Uitgedost in de meest toffe combinaties gaan wij massaal verkleed dit voetbal kijken. Met ziel en zaligheid zitten we met zijn allen voor de tv helemaal uitgedost klaar om te winnen!!! Thuis of in het stadion onze oranje leeuwen en leeuwinnen volgen wij helemaal in stijl waar dan ook ter wereld. 
  • Formule 1. Tja, dit is mijn favoriet. Al sinds de jaren 80 volg ik deze sport. Sinds 10 is het nog specialer door Onze Max. de hele wereld gaan we over om dit festijn van dichtbij te mogen ervaren. Orange Army worden we genoemd sinds met Max Verstappen mee rijd in de tofste race van de hele  wereld. Hoe gaaf is het toch hele tribunes oranje gekleurd zijn. Hier mogen mijn Pure by Alexandra Holland creaties niet ontbreken toch? 
  • Olympische Spelen. Weer zo’n evenement waar wij Nederlanders altijd zo bijzonder goed in zijn. Ook bij dit evenement reizen wij Hollanders de hele wereld over om in stijl flink uitgedost iedereen aan te moedigen. Als ik dit zo allemaal opschrijf besef ik hoe trots ik ben op ons kikkerlandje en hoe mooi het is dat sport zo verbind. 

Goed ik noem hier maar wat evenementen waarbij de Holland sieraden enorm tof zouden staan. Deze sieraden zijn uniek en tijdloos. 

Tijdloos, omdat Holland altijd in is wat mij betreft (iets met heel erg trots op mijn kikkerlandje ofzo;-))

Uniek omdat elk sieraad met de hand gevormd is door mij. Hierdoor is geen één sieraad of paar het zelfde en ja er kunnen oneffenheden in zitten maar die maken de sieraden helemaal uniek en verre van standaard en daar hou ik nu zo van. Echt unieke sieraden!

Hieronder krijg je een beeld van de Holland sieraden, maar ga ook zeker naar de shop om de gehele collectie te bekijken. 

Hup Holland Hup
Liefs,
Alexandra 
🧡❤️🤍💙

(Misschien wel de meest unieke Holland sieraden ontwerper van Nederland)

Geef een reactie