Hoe draag je Ear threads?

Hoe draag je Ear threads

Hoe draag je Ear threads

Ear threads ook wel doortrek oorbellen genoemd zijn prachtige lange draad oorbellen die je door je oor heen trekt en afstelt op elke gewenste maat. 

Om je hier een goed beeld bij te geven heb ik een filmpje voor je gemaakt hoe je deze geweldig leuke oorbellen draagt.

Weet je wat zo leuk is aan deze oorbellen? Dat iedereen deze oorbellen staat. Als je net als ik klein bent en in mijn geval ook nog eens volslank, dan staan echt niet alle oorbellen je. Grote lange oorbellen kan ik bijvoorbeeld niet hebben door mijn korte nek. In het geval van Ear threads is dit heel anders. Deze staan geweldig leuk, ook als je een korte nek hebt. Dat maakt mij heel blij, want ik ben zo gek op al die mooie oorbellen en dan is het leuk als je ook van die sierlijk bungelende oorbellen kunt dragen!! Ik zeg allemaal een paar Earthreads aanschaffen want deze mogen echt niet missen in jouw collectie. 

Geef een reactie