Gratis cadeautje of doneren?

Header gratis cadeautje

DEZE ACTIE IS VOORBIJ

Er is iets nieuws bij Pure by Alexandra. Als je voor minimaal € 20,00 shopt in de webshop dan kun je kiezen uit 2 cadeaus. Deze cadeaus zie je staan als je je winkelmandje opent. 

Je hebt keuze uit 2 soorten cadeaus. Een cadeau voor jezelf of een cadeau voor een ander. 

Keuze 1: is een gratis cadeautje voor jezelf. Je ontvangt een extra sieraad gratis cadeau bij je bestelling. Wat een heerlijke verrassing! Jij kan vast niet wachten tot jouw bestelling binnen is 🙂 

Keuze 2: is doneer* 5% van je aankoop bedrag (excl. verzendkosten) aan een goed doel naar keuze. Geef jouw keuze aan in het opmerkingen veld tijdens het afrekenen of stuur Alexandra een email met jouw voorkeur. Vul je niets in dan gaat jouw donatie naar een goed doel naar mijn keuze.

*Ik doneer het bedrag zodra het termijn voor ruilen (30 dagen) voorbij is. Ik stuur je dan per email het bewijs van doneren.  

Hoe werken beide keuzes?
Shop voor minimaal € 20,00 (excl. verzendkosten) aan sieraden in de webshop en ga naar je winkelwagen. Daar kun je kiezen uit jouw gratis cadeautje of een donatie aan jouw favoriete goede doel. Voeg deze toe aan je winkelmandje. LET OP: kies je voor doneren vergeet dan niet jouw favoriete goede doel in het opmerkingen veld te zetten. Uiteraard contact ik je als je het vergeet. 

Weet je, iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op cadeautjes geven. Zoals jullie weten werk ik graag samen met goede doelen. Zoals bijvoorbeeld mijn samenwerking met stichting Supervrouw

Privé geven mijn man en ik altijd aan goede doelen. Denk aan de voedselbank, dierenbescherming en wat dacht je van de mensen die het straatnieuws verkopen, wij geven altijd. Nou goed er zijn te veel goede doelen om zo even op te noemen en ik ben vooral benieuwd voor welk goed doel jij kiest. 

Het leuke is dat ik de kans krijg om jou iets te geven of een wens van jou uit te mogen voeren en als je mij een beetje kent weet je dat ik gek ben op geven!! Dat maakt mij enorm blij 🙂 xoxo

“Vergeet niet je keuze van welk cadeau je kiest zelf toe te voegen aan je winkelwagentje! Dit kan namelijk niet meer achteraf.” 

Donatie

Geef een reactie