Cadeau inspiratie

Cadeau inspiratie

Verjaardagen, Moederdag, Valentijn, Sinterklaas, Kerstmis. Wil jij nu eens een mooi en origineel cadeau geven? Geef dan een Pure by Alexandra uniek handgemaakt sieraad cadeau. Er zijn ook cadeaubonnen (digitaal) verkrijgbaar vanaf € 5,00, dan kan jouw dierbare zelf een mooi en uniek sieraad uitzoeken. 

Hieronder geef ik je wat inspiratie voor een mooi cadeau. Wil je met mij iets overleggen of bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op. 

Naast al deze toffe ideeën kun je in de webshop ook een cadeaubon aanschaffen. Dit is een digitale cadeaubon welke je uit kunt printen, leuk inpakken en iemand er heel erg blij mee kunt maken. De digitale cadeaubon bevat een code met de waarde die jij bepaald. Deze digitale giftcard is verkrijgbaar van € 5,00 – € 50,00. Wie zou hier nu niet blij mee zijn?

Verjaardag

Cadeau ideeën

Wil jij een mooi en origineel verjaardagscadeau geven? Geef dan een Pure by Alexandra sieraad cadeau of laat je dierbare zelf een cadeau uitzoeken geef een (digitale) giftcard cadeau. Bij Pure by Alexandra vind je vanaf € 5,00 de leukste cadeaus voor jouw dierbare haar verjaardag.

Mother

Moederdag

Voor Moederdag vind je de mooiste sieraden om cadeau te geven. Een uniek en zo’n mooi waardevol cadeau daar zal je moederschoonmoeder  of oma heel erg blij mee zijn. Je kunt haar natuurlijk ook zelf iets laten uitzoeken door bijvoorbeeld een cadeaubon (digitaal) te geven.

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas is zo’n heerlijk traditioneel Hollands feest. Ik ben er gek op. Al die heerlijke blije snoetjes. Een uniek handgemaakt sieraard is natuurlijk super gaaf om dam cadeau te geven. Uh dat wil zeggen dat Piet of Sinterklaas dat heel gemakkelijk bij Pure by Alexandra kan inkopen voor sinterklaasavond. Echt een uniek en origineel cadeau om met het sinterklaasfeest te geven. Je kunt natuurlijk ook een klein cadeautje in iemand haar schoen doen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Pure by Piece collectie. Super leuke oorbelletjes die heel goed in de schoen passen.

Kerst

Kerst

Tja en dan belanden we bij mijn all time favorite. Kerst. Dat vind ik toch wel de mooiste tijd van het jaar. Al vroeg in het jaar ben ik bezig met van alles en nog wat te bedenken voor deze heerlijke feestdagen. Ik barst altijd van de inspiratie. Een prachtig uniek handgemaakt sieraad cadeau geven in de mooiste tijd van het jaar is wel heel erg leuk. Je wordt niet alleen blij van het geven, maar het van te voren uitzoeken van zo’n speciaal sieraad is net zo leuk. Heb je liever dat iemand zelf een sieraad uitzoekt. Dan is de cadeaubon (digitaal) van Pure by Alexandra wel een enorm leuk cadeau om te geven en om te krijgen.

Valentijnsdag

Valentijn

Zeg ik dat kerst mijn favoriet is, maar ja dan vergeet ik helemaal Valentijnsdag. Mijn man heet Valentijn en dat maakt deze dag natuurlijk altijd nog een stukje meer bijzonder. 

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven voor die feestelijke momenten die wij hebben. Eén ding weet ik zeker, jouw dierbare zal heel blij zijn met zo’n mooi en uniek handgemaakt cadeau van Pure by Alexandra.

Liefs,
Pure by Alexandra
unieke handgemaakte

 

Cadeau inspiratie

Geef een reactie